Mijn passie, mijn leven.

 

Met een groot hart voor mensen, een stevige levenservaring en het enthousiasme om van jouw leven iets waardevols te maken, verwelkom ik je van harte.

 

Ik ben moeder van drie volwassenen,  had een loopbaan zowel in profit- als non- profit organisaties en besloot na een laatste internationale carrière me te focussen op het geluk van mensen - de rode draad doorheen mijn leven.

 

Bijstuderen heeft me nooit weerhouden, het woord bij de daad voelen typeert me, mensen enthousiasmeren is mijn passie.

 

Ik ga gesprekken aan op integratieve wijze , specialiseerde me in Kind- en Jeugd psychotherapie, behaalde mijn diploma als Loopbaanbegeleider/wandelcoach (Institute for Sustainable Working - France), en voltooide me als gecertificeerd Familiaal Bemiddelaar (UA & UGent 2020). Daarnaast ben ik  vrijwillig psychotherapeut bij TEJO (inloophuis voor jongeren), speel ik piano , hou ik van kunst en cultuur en diepgaande gesprekken. 

 

Ik kom uit een ondernemende familie en heb aan den lijve ondervonden wat het is om verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen onderneming, je eigen leven. 

 

Daarenboven spaarde het leven me niet van ziekte en verdriet; herkenbaar voor velen allicht. Ervaringsdeskundige dus.

 

Mocht ik je kunnen bijstaan met een oprecht gesprek, een luisterend oor, of als co-piloot bij een groot plan en iets te weinig daadkracht...

 

Je komt met een verhaal en vertrekt met een plan voor geluk. 

 

 

 

Beloofd.

Griet